Over

Wie zijn wij?

Schadebedrijf Goris is gestart in 1992 door Ludo Goris. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak, is dat voor u een garantie voor kwaliteit. Kwaliteit en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Onze werkplaats is geheel ingericht met de nieuwste technieken en volgens de laatste milieueisen. Wij gebruiken watergedragen lakken en voc-compliant coatings die voldoen aan de maximale uitstootregels. Schadebedrijf Goris is een universeel schade herstelbedrijf. Bij ons kunt u terecht met alle merken voertuigen van alle leeftijden. Bovendien werken we voor alle verzekeraars in België en Nederland.
Onze kleinschaligheid maakt ons groot. Uw voertuig is bij ons geen nummer, maar een klant. Door onze korte lijnen bent u altijd direct op de hoogte van de status. Kortom Goris is dé schade hersteller van Baarle-Hertog en omstreken.

Wat doen wij?

Schade, helaas overkomt het bijna iedereen wel eens. U ziet een paaltje over het hoofd met parkeren of u heeft een diepe kras in uw portier. Maar ook grote schades door een omgevallen boom of een zwaar ongeluk komen helaas regelmatig voor. De zorg voor persoonlijk letsel staat natuurlijk voorop. Maar vervolgens verdient de schade aan uw voertuig de aandacht, zodat u zo snel mogelijk de weg weer op kunt.

Schadebedrijf Goris ontzorgt u van A tot Z. Schade is tenslotte al vervelend genoeg.

  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.
  • Wij verzorgen de afhandeling met uw verzekeraar.
  • Wij maken de schadetaxatie.
  • Uw ontvangt kosteloos een leenauto.
  • Uw eigen risico tot max. € 300 vervalt.
  • Desgewenst halen en brengen wij uw auto.
  • Elke schade is bespreekbaar, ook die schades die buiten de verzekering vallen.

U brengt zelf uw auto naar onze werkplaats, waar u indien gewenst de beschikking krijgt over een leenauto. Bent u niet in de gelegenheid om de auto te brengen, dan halen wij deze op.

De schade aan uw auto wordt bepaald door een schade-expert of aan de hand van de gegevens die wij invoeren in ons erkende systeem voor calculaties.